Haalarimerkit


Stimuluksella on omia haalarimerkkejä, joita myydään tapahtumissa ja tilanteissa, joissa olemme paikalla. Merkit maksavat 3e/kappale ja maksu hoidetaan käteisellä tai korttimaksulla. Alla nykyiset haalarimerkkimme esittelyssä.


Voit tilata haalarimerkit myös suoraan kotiisi! Tilauslomake löytyy sivun alalaidasta.Stimulus-merkki - uusi ja elegantti Stimppamerkki, hienoilla kultaisilla yksityiskohdilla!

Mörkö-merkki - Jo legendaarisen maineen saavuttaneelle Mörkö-merkille riittää kysyntää Stimuluksen ja Jyväskylän ulkopuolellakin.

Rapsuta mua-merkki <3

Jyvääskylä-merkki "Ai lav Jyvääskylä"

Silmämerkki - Näyttävä silmämerkki tekstillä: "Varo, opiskelen psykologiaa - luen ajatuksiasi!".

Freudilainen lipsahdus -merkki - Levitoiva, piipullaan taisteleva Freud.

Känni-merkki - Merkki, joka jakaa omistajalleen ikivanhan totuuden, joka on kulkeutunut opiskelijasukupolvelta toiselle jo vuosikymmeniä.

Tequila-merkki - Minä rakastan a) sinua, b) tequilaa

Pavlov-merkki - pelkästään tämän merkin näkeminen saa kuolan valumaan!

Kuokkalan vesitorni -merkki - me kaikki olemme ajatelleet sitä.

Stimuloi mua -merkki - kaikki tarvitsevat ärsykkeitä.

Maailmanparantaja -merkki - Aika ryhtyä maailmanparantajaksi.

Afreud now? -merkki - Stimuluksen ympäristömerkki. Tämän merkin tuotot menevät suoraan Suomen luonnonsuojeluliitolle!

Keep talking -merkki - Tällä merkillä onnistut varoittamaan kanssaihmisiä etukäteen siitä, mitä tuleman pitää.


Haalarimerkkien tilauslomake


Tämän lomakkeen kautta voit tilata haalarimerkkejä kotiisi. Yritysvastaavamme käsittelevät lomakkeen ja lähettävät maksuohjeet antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ongelmatilanteessa voit laittaa sähköpostia osoitteeseen merkkitilaus(at)stimulus.fi


Postimaksu on 1,50 e noin kuuteen merkkiin saakka, poikkeuksena merkit, joita mahtuu 1,50 e postikuluihin enemmänkin. Voit myös sopia sähköpostitse (merkkitilaus(at)stimulus.fi) merkkien noutamisesta esimerkiksi Agoralta - tällä säästät postikulujen verran rahaa!


Toivoisimme, että voisit lähettää meille kuitin/kuvankaappauksen maksutapahtumasta sähköpostitse. Kyseisessä kuitissa tai kuvankaappauksessa tulisi näkyä myös viitenumero. Merkkitilaukset laitetaan postiin aina jokaisen viikon maanantaina. Jos tulee jotain kysyttävää, lisättävää tai muutettavaa niin ilmoittele ihmeessä!


Kaikki kentät ovat pakollisia. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on varmasti oikein kirjoitettu!Vastaa kysymykseen, jotta voimme varmistaa lomakkeen.


Mitä on 5 plus 5?  *