Liittyminen


Stimulus ry:n jäseneksi voi liittyä jokainen Jyväskylän yliopistossa psykologiaa tai kehityspsykologiaa pääaineenaan opiskeleva. Liittyminen tapahtuu näin:


Liittymisohjeet tulossa pian!


Muistathan tietojen muuttuessa ilmoittaa niistä meille. Tarkistamme maksusi, ja ennen virallista jäsenyyttä jäsenet hyväksytään Stimuluksen kokouksessa.


3. Hanki jäsentarra. Opiskelijakorttiin sijoitettavan tarran saat sihteeriltä useissa eri fuksitapahtumissa, kampuksella alkusyksyllä erikseen ilmoitettavien jakotilaisuuksien aikana tai sihteeriä hihasta vetämällä. Lisäksi upeat, räiskyvän keltaiset haalarit tilataan alkusyksystä. Ne kannattaa hankkia heti ensimmäisenä opiskeluvuotena!


Miksi Stimulukseen kannattaa liittyä?


1) Yhteinen hyvä ja kiva. Stimulus on yksi yliopiston aktiivisimmista ainejärjestöistä. Jäsenmaksusi avulla pääsemme toteuttamaan yhdistyksen tarkoitusta, eli toimimaan psykologian opiskelijoiden etujärjestönä. Jäsenenämme pääset osallistumaan järjestämiimme tapahtumiin halvemmalla kuin muut, usein jäsenet ovat myös etusijalla esimerkiksi koulutuksiin pääsyssä. Osa tapahtumistamme on täysin ilmaisia jäsenille. Stimulus järjestää esimerkiksi lukupiirejä perusopintojen kursseille, työelämäiltoja, koulutuksia ja luentosarjoja, saunailtoja, baaribileitä, liikuntakursseja ja alkoholittomia iltoja vaikkapa pizzan ja lautapelien parissa ja erilaisia poikkitieteellisiä virkistystapahtumia mm. sitsejä. Stimuluksella on myös omat viikottaiset liikuntavuorot. Stimuluksen kautta pääset tutustumaan muihin psykologian opiskelijoihin yhteisten puuhien parissa.


2) Tule mukaan toimintaan. Stimulus toimii psykologian opiskelijoiden voimin ja yhdistyksestä löytyy pestejä moneen makuun. Hallitustoimintaan mukaan lähteminen on taatusti yksi antoisimmista kokemuksista opiskeluaikana. On myös mahdollista ottaa hoidettavaksi jokin tarjolla olevista hallituksen ulkopuolisista pesteistä, joita ovat esimerkiksi psykologian laitoksen sektoriedustajien paikat tai Stimuluksen ruokavastaavien pesti, joissa pääsee hyvin tutustumaan hommiin. Useassa pestissä pääsee tutustumaan laitoksen väkeen, mikä voi helpottaa esimerkiksi kandi- ja graduryhmiin hakemisessa. Pesteissä toimimisesta saa uusia tuttavuuksia ja kontakteja, arvokasta kokemusta järjestötoiminnasta, opintopisteitä ja myös hyödyllisen cv-merkinnän.


3) Yritysyhteistyö ja jäsenedut. Stimpalla on yhteistyötä eri yritysten kanssa ja tätä kautta napsahtaa jäsenistölle tasaiseen tahtiin mukavia etuja opiskelijakortin Stimulus-tarralla saataviksi. Jäsenenämme pystyt siis hyötymään rahallisesti vaikkapa kampaamokäynnilläsi, ruokapaikoissa tai illassa viihteen parissa. Yritysyhteistyön kautta järjestämme myös monenlaisia tapahtumia. Jäseneduistamme lisää täällä.


4) Opiskelijahaalarit. Stimuluksen jäsenenä pääset hankkimaan omat pirteänkeltaiset haalarisi, joissa komeilee Stimuluksen logo ja takana teksti PSYKOLOGIA. Nämä kampuksen halutuimmat haalarit hankitaan Stimuluksen toimesta syksyn alussa, joten liitythän nopeasti joukkoomme heti fuksisyksynäsi. Haalareita voivat tilata myös vanhemmat opiskelijamme.


5) SPOL. Liittyessäsi Stimulukseen liityt samalla myös SPOL:n eli Suomen psykologian opiskelijain liiton jäseneksi. Tällöin pääset osallistumaan SPOLin järjestämiin, koko Suomen psykologian opiskelijoita yhteen kokoaviin tapahtumiin, kuten SPOL-seminaariin, keväisin Suomen psykologian opiskelijoiden saunailtaan eli SPOSiin, jokakesäisiin SPOLympialaisiin ja marraskuiselle KosmoSPOLiitti-risteilylle. Stimuluksella on lisäksi oma edustuksensa SPOLin hallituksessa, joten kauttamme voit päästä vaikuttamaan myös valtakunnallisesti.KannatusjäsenyysJos et muuten kuulu Stimulukseen, voit liittyä kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenenä tuet ainejärjestömme toimintaa ja saat kutsun Stimuluksen vuosijuhliin sekä kannatusjäsenille suunnattuihin tapahtumiin.


Kannatusjäseniksi voivat ryhtyä yksilöt ja yhteisöt, jotka eivät vielä Stimulukseen kuulu. Kannatusjäsenyys sopiikin hyvin entisille Stimuluksen jäsenille sekä muille meistä kiinnostuneille.


Kannatusjäsenet kutsutaan Stimuluksen vuosijuhliin sekä heille suunnattuihin tapahtumiin. Kannatusjäsenyys maksaa 30 euroa kolmelta vuodelta tai 100 euroa ikijäsenyydeltä.


Liittyminen tapahtuu maksamalla valitsemasi summa Stimulus ry:n tilille FI31 5290 0240 1429 09 viitenumerolla 1232 (kolmen vuoden jäsenyys) tai 1203 (ikijäsenyys). Kun olet maksanut, lähetä yhteystietosi (osoite ja sähköposti) sihteerillemme (sihteeri@stimulus.fi).