Liittyminen


Stimulus ry:n jäseneksi voi liittyä jokainen Jyväskylän yliopistossa psykologiaa tai kehityspsykologiaa pääaineenaan opiskeleva henkilö. Liittyminen tapahtuu näin:


1. Maksa jäsenmaksu Stimulus ry:n tilille FI31 5290 0240 1429 09 viitenumerolla 102034. Jäsenmaksu on 15 euroa tai halutessasi 17 euroa kehitysyhteistyöavustuksen kanssa. Maksu on kertaluontoinen eli se maksetaan koko opiskeluaikana vain kerran. Stimuluksen opiskelijajäsenyys kestää valmistumiseen saakka.


2. Täytä jäsenlomake johon pääset klikkaamalla tätä linkkiä.

Muistathan tietojen muuttuessa ilmoittaa niistä meille. Tarkistamme maksusi, ja ennen virallista jäsenyyttä jäsenet hyväksytään Stimuluksen kokouksessa.


3. Hanki jäsentarra. Opiskelija- tai muuhun korttiin kiinnitettävän tarran saat sihteeriltä tapahtumien yhteydessä, erikseen ilmoitettavien jakotilaisuuksien aikana tai sihteeriä hihasta vetämällä. Lisäksi upeat, räiskyvän keltaiset haalarit tilataan yhteistilauksella alkusyksystä. Ne kannattaa hankkia heti ensimmäisenä opiskeluvuotena!


Miksi Stimulukseen kannattaa liittyä?


1) Yhteinen hyvä ja kiva. Stimulus on yksi yliopiston aktiivisimmista ainejärjestöistä. Jäsenmaksusi avulla pääsemme toteuttamaan yhdistyksen tarkoitusta eli toimimaan psykologian opiskelijoiden etujärjestönä. Jäsenenämme pääset osallistumaan järjestämiimme tapahtumiin halvemmalla kuin muut ja usein jäsenet ovat myös etusijalla esimerkiksi koulutuksiin ilmoittautuessa. Osa tapahtumistamme on jäsenille täysin ilmaisia. Stimulus järjestää esimerkiksi lukupiirejä perusopintojen kursseille, työelämäiltoja, koulutuksia, luentosarjoja, saunailtoja, bileitä, liikuntakursseja ja alkoholittomia iltoja vaikkapa pizzan ja lautapelien parissa sekä erilaisia poikkitieteellisiä virkistystapahtumia kuten sitsejä. Stimuluksen kautta pääset myös tutustumaan muihin psykologian opiskelijoihin yhteisten puuhien parissa.


2) Tule mukaan toimintaan. Stimulus toimii psykologian opiskelijoiden voimin ja yhdistyksestä löytyy pestejä moneen makuun. Hallitustoimintaan mukaan lähteminen on taatusti yksi antoisimmista kokemuksista opiskeluaikana. On myös mahdollista ottaa hoidettavaksi jokin tarjolla olevista hallituksen ulkopuolisista toimaripesteistä, joita ovat esimerkiksi psykologian laitoksen sektoriedustajien paikat ja Stimuluksen naapurustovastaavan pesti. Useassa pestissä pääsee myös tutustumaan laitoksen väkeen, mikä voi helpottaa esimerkiksi kandi- ja graduryhmiin hakemisessa. Pesteissä toimimisesta saa uusia tuttavuuksia ja kontakteja, arvokasta kokemusta järjestötoiminnasta, opintopisteitä sekä toki myös hyödyllisen cv-merkinnän.


3) Yritysyhteistyö ja jäsenedut. Stimulus tekee yhteistyötä eri yritysten kanssa ja jäsenillemme onkin tarjolla monenlaisia rahallisia etuja, joita voi lunastaa Stimppatarraa vastaan esimerkiksi eri ravintoloissa ja harrastuspaikoissa. Yritysyhteistyön kautta järjestämme myös monenlaisia tapahtumia. Jäseneduistamme lisää täällä.


4) Opiskelijahaalarit. Stimuluksen jäsenenä pääset hankkimaan omat kirkkaan keltaiset haalarisi, joissa komeilee Stimuluksen logo ja takana näyttävä PSYKOLOGIA-teksti. Nämä kampuksen halutuimmat haalarit hankitaan Stimuluksen toimesta syksyn alussa, joten liitythän nopeasti joukkoomme heti fuksisyksyllä. Haalareita voivat toki tilata myös vanhemmat opiskelijamme.


5) SPOL. Liittyessäsi Stimulukseen liityt samalla myös SPOL:n eli Suomen psykologian opiskelijain liiton jäseneksi. Tällöin pääset osallistumaan SPOLin järjestämiin, koko Suomen psykologian opiskelijoita yhteen kokoaviin tapahtumiin kuten SPOL-seminaariin, jokakesäisiin SPOLympialaisiin sekä keväiselle KosmoSPOLiitti-risteilylle. Stimuluksella on lisäksi oma edustuksensa SPOLin hallituksessa, jonka kautta voit päästä vaikuttamaan myös valtakunnallisesti.KannatusjäsenyysMikäli et muuten kuulu Stimulukseen, voit aina myös liittyä meidän kannatusjäseneksemme. Kannatusjäsenenä tuet ainejärjestömme toimintaa ja saat kutsun Stimuluksen vuosijuhliin. Toisinaan järjestämme myös tapahtumia, joihin myös kannatusjäsenet ovat tervetulleita.


Kannatusjäsenyys sopii hyvin esimerkiksi entisille Stimuluksen jäsenille ja muille ainejärjestöstämme kiinnostuneille. Kannatusjäsenyys maksaa 30 euroa kolmelta vuodelta tai 100 euroa ikijäsenyydeltä.


Liittyminen tapahtuu maksamalla valitsemasi summa Stimulus ry:n tilille FI31 5290 0240 1429 09 viitenumerolla 1232 (kolmen vuoden jäsenyys) tai 1203 (ikijäsenyys). Kun olet maksanut, lähetä yhteystietosi (osoite ja sähköposti) sihteerillemme (sihteeri@stimulus.fi).