Sosiaalinen media


Instagram


Stimuluksen aktiivisin sosiaalisen median tili on tällä hetkellä @stimulus_ry Instagramissa. Seuraamalla Stimulusta pysyt kätevästi ajan tasalla monista tulevista tapahtumista, näät hallituksen jäsenten ja tutoroiden esittelyt sekä pääset halutessasi myös itse tuottamaan tilille sisältöä. Helpoin tapa tähän on merkitä jakamasi stimppahenkinen kuva tai stoori hashtagilla #stimulus_ry, jolloin se voidaan jakaa myös stimpan IG:ssä.

Toinen hauska vaihtoehto on osallistua stimppatorstaihin! Stimppatorstain aikana pääset esittelemään päivääsi kuvien ja vlogien muodossa ig-stoorin välityksellä. Voit tehdä mydaystasi aivan omannäköisesi. Stimppatorstai järjestetään hyvin matalalla kynnyksellä aina, kun innokkaita osallistujia löytyy. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä joko suoraan Instagramin kautta tai lähetä viestiä osoitteeseen tiedotus@stimulus.fi.

Facebook


Stimuluksella on Facebookissa sekä oma Facebook-sivunsaettä vapaampi keskusteluryhmä nimeltään Stimppalaiset.

Stimppalaiset on rento ryhmä, johon kuuluu sekä uusia, vanhoja että jo valmistuneita stimppoja. Ryhmässä voi tehdä keskustelunaloituksia mistä vaan maan ja taivaan väliltä! Yleensä ryhmässä jaetaan vinkkejä harkkapaikoista ja vapaana olevista asunnoista sekä etsitään paria esimerkiksi kurssitöihin.

Muut stimpan keskusteluryhmät


Kaikki muut ja itse asiassa kaikista aktiivisimmat stimpan keskusteluryhmät löydät tätä nykyä Telegramin puolelta. Ryhmiin lukeutuu muun muassa eri sivuaineisiin sekä kaikenlaisiin harrastuksiin liittyviä chatteja sekä kaikille stimpoille yhteinen Stimppalaiset-ryhmä. Ota siis Telegram haltuun liittymällä ryhmiin osoitteessa https://stimulus.fi/telegram.php!


Stimpan some on meidän näköinen some


Stimulus haluaa, että somekanavissa julkaistava materiaali on juuri sinun ja kaikkien keltaisten kavereidesi näköistä. Tämän vuoksi palautteen antaminen koskien Stimuluksen somen käyttöä ja siellä julkaistavaa materiaalia on erittäin tärkeää. Annathan palautetta, jos mieleesi tulee kehitysideoita tai muuta vastaavaa. Ota rohkeasti yhteyttä Stimuluksen tiedotusvastaavaan tiedotus@stimulus.fi.